Bloemen bestellen

Bloemen bestellen in Den Bosch of in de webshop

Bij Bloemsierkunst Oxalis kunt u voor iedere gelegenheid prachtige bloemen bestellen in de webshop en in de winkel in Den Bosch. Bij ons vindt u het grootste assortiment bloemen van Den Bosch en omstreken, dus u kunt zeker uw favoriete bloemen bestellen. Daarnaast zult u nog lang van uw bloemen genieten, want onze bloemen komen dagelijks vers van de kweker.

Dagverse bloemen van de beste kwaliteit bestellen bij een bloemist in Den Bosch

De bloemen die u in onze webshop en winkel in Den Bosch, nabij Vught kunt bestellen, zijn allemaal duurzaam geproduceerd. Wij vinden duurzaam en verantwoord ondernemen namelijk erg belangrijk. Bloemen zijn per slot van rekening een natuurlijk product. Daarom moeten we er wel voor zorgen dat deze nog jarenlang in groten getalen beschikbaar blijven. Wij garanderen alleen de beste kwaliteit dagverse bloemen. Daarbij gaat geen bloem verloren, want bloemen die twee dagen oud zijn, brengen wij naar een dagbesteding voor geestelijk gehandicapten.

Informeer naar de mogelijkheden

Vindt u in ons uitgebreide aanbod toch niet de bloemen die u zoekt? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Veel bloemen kunnen wij namelijk ook voor u bestellen, zodat uw boeket volledig aan uw wensen voldoet. Dan zijn ze de volgende dag al in de winkel te vinden. Wilt u uw bloemen liever laten bezorgen? Ook dit is mogelijk, want wij bezorgen door heel Nederland. Als u besluit uw bloemen voor 14.00 uur te bestellen in onze bloemisterij in Den Bosch of in onze webshop, worden deze zelfs dezelfde dag nog bij u thuis bezorgd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Mail dan naar info@bloemsierkunstoxalis.nl of bel naar 073-6410239.