• ✓ Altijd dagverse bloemen
  • ✓ Minstens anderhalve week genieten
  • ✓ Voor 2 uur besteld zelfde dag bezorgd

Bloemen bestellen

In de webshop van Bloemsierkunst Oxalis kunt u voor iedere gelegenheid prachtige bloemen bestellen. Bij ons vindt u het grootste assortiment bloemen van Den Bosch en omstreken, dus u kunt zeker een boeket bloemen bestellen dat volledig naar wens is. Daarnaast zult u nog lang van uw bloemen genieten, want onze bloemen komen dagelijks vers van de kweker. Hierdoor kunt u zeker lange tijd van uw boeket genieten.

Bestel direct in onze webshop

Een duurzaam boeket bloemen bestellen

De bloemen die u in onze webshop en winkel nabij Vught kunt bestellen zijn allemaal duurzaam geproduceerd. Wij vinden duurzaam en verantwoord ondernemen namelijk erg belangrijk. Bloemen zijn per slot van rekening een natuurlijk product. Dan moeten we er wel voor zorgen dat deze nog jarenlang in groten getale beschikbaar blijven. Wij garanderen de beste kwaliteit dagverse bloemen. Daarbij gaat geen bloem verloren, want bloemen die twee dagen oud zijn worden naar een dagbesteding voor geestelijk gehandicapten gebracht.

Informeer naar de mogelijkheden

Vindt u in ons uitgebreide aanbod toch niet de bloemen die u zoekt? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Veel bloemen kunnen wij namelijk ook voor u bestellen, zodat uw boeket volledig aan uw wensen voldoet. Dan zijn ze de volgende dag al in de winkel te vinden. Wilt u uw bloemen liever laten bezorgen? Ook dit is mogelijk, want wij bezorgen door heel Nederland. Als u uw boeket bloemen voor 14.00 uur besluit te bestellen, worden ze zelfs dezelfde dag nog bezorgd. Dus bestel nu een prachtig boeket in onze webshop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Mail dan naar info@bloemsierkunstoxalis.nl of bel naar 073-6410239.