Zakelijk bloemwerk

Het is mogelijk om bij Bloemsierkunst Oxalis een bloemenabonnement af te sluiten, vaak gebeurt dit voor de aankleding van de receptie, directiekamer of vergaderzaal. Een mooi boeket past in elke ruimte en door ons worden de bloemen dan ook afgestemd op de ruimte waarin deze staan. Zo kunt u elke week weer een andere combinatie krijgen, die tevens is afgestemd op het seizoen.

Ook voor al uw overige zakelijk bloemwerk en evenementen kunt u bij ons terecht, of het nu een bloemetje is voor uw medewerker of voor een zakelijke relatie, wij kunnen dit voor u verzorgen en bezorgen.

Wanneer u een abonnement afsluit worden de bloemen wekelijks in een leenvaas bij uw bedrijf geleverd.

Wij bezorgen de bloemen standaard op maandag of iedere andere dag van de week die u als klant wenst. Elke maandag wisselt onze bezorger de ‘oude’ vaas om voor een nieuwe leenvaas vol met prachtige bloemen.

Uiteraard bent u degene die bepaald in welke stijl de vaas wordt opgemaakt. Wanneer u besluit om een abonnement te nemen overleggen wij eerst met u voor welk bedrag en in welke stijl u wekelijks uw bloemen geleverd wilt zien worden. Vanzelfsprekend is de stijl van het bloemstuk wekelijks aan te passen.

Vanzelfsprekend worden bedrijfsabonnementen netjes op een factuur vermeld d.m.v. een maandelijkse verzamelnota.

Wanneer u wilt overgaan tot de aanschaffing van een abonnement, dan verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via: 073-6410239. Ook zijn wij per e-mail te bereiken. Mailen kan naar info@bloemsierkunstoxalis.nl.

U bent geïnteresseerd in een abonnement maar heeft nog dat laatste zetje nodig? Probeer het een keer! Wij verzorgen voor één keer een bloemstuk voor op kantoor die we na een week weer komen ophalen. Op die manier kunt u zelf zien wat voor effect de aanwezigheid van bloemen heeft op uw medewerkers en klanten!