Zakelijk bloemwerk

Wekelijks bloemen laten bezorgen in Den Bosch

Als u wekelijks verse bloemen wilt ontvangen, kunt u deze het best door Bloemsierkunst Oxalis laten bezorgen. Onze bloemen dragen bij aan een prachtige aankleding van de receptie, directiekamer of vergaderzaal. Een mooi boeket past in iedere ruimte. De bloemen worden altijd door ons afgestemd op de ruimte waarin deze staan. U kunt wekelijks een andere combinatie van bloemen laten bezorgen, welke tevens wordt afgestemd op het seizoen. Dit resulteert in een variatie van de decoratie van uw bedrijfsruimten, zonder dat u hiervoor veel moeite doet.

Wekelijks verse bloemen laten bezorgen met ons zakelijke abonnement

Als u een zakelijk abonnement afsluit bij Bloemsierkunst Oxalis, bezorgen wij wekelijks verse bloemstukken bij uw bedrijf. Dan hoeft u niet elke week zelf nieuwe bloemen te bestellen en ziet uw bedrijfspand er altijd verzorgd uit. Onze duurzame kwaliteitsbloemen ruiken heerlijk en zien er prachtig uit. Uw kantoor zal er echt van opbloeien. Bovendien maakt u met een bedrijfspand gevuld met bloemen een goede indruk op uw klanten en zakenrelaties. Dus sluit een zakelijk abonnement bij ons af, dan komen wij wekelijks verse boeketten bij uw bedrijf bezorgen.

Wij regelen al uw zakelijk bloemwerk

Naast een zakelijk abonnement, regelen wij ook ander zakelijk bloemwerk voor onze klanten. U kunt voor allerlei evenementen bloemen bij ons bestellen. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om een bloemetje voor uw medewerker of een voor een zakelijke relatie. Wij verzorgen de bloemen en komen deze zelfs bij u op locatie bezorgen. Sluit nu een zakelijk abonnement af en schakel ons ook in voor evenementen waarbij u bloemen nodig heeft. Dan komen wij wekelijks prachtige, verse bloemen bezorgen. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor bezorging? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te mailen naar info@bloemsierkunstoxalis.nl of door te bellen naar 073-6410239.

Wanneer u een abonnement afsluit worden de bloemen wekelijks in een leenvaas bij uw bedrijf geleverd.

Wij bezorgen de bloemen standaard op maandag of iedere andere dag van de week die u als klant wenst. Elke maandag wisselt onze bezorger de ‘oude’ vaas om voor een nieuwe leenvaas vol met prachtige bloemen.

Uiteraard bent u degene die bepaald in welke stijl de vaas wordt opgemaakt. Wanneer u besluit om een abonnement te nemen overleggen wij eerst met u voor welk bedrag en in welke stijl u wekelijks uw bloemen geleverd wilt zien worden. Vanzelfsprekend is de stijl van het bloemstuk wekelijks aan te passen.

Vanzelfsprekend worden bedrijfsabonnementen netjes op een factuur vermeld d.m.v. een maandelijkse verzamelnota.

Wanneer u wilt overgaan tot de aanschaffing van een abonnement, dan verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via: 073-6410239. Ook zijn wij per e-mail te bereiken. Mailen kan naar info@bloemsierkunstoxalis.nl.

U bent geïnteresseerd in een abonnement maar heeft nog dat laatste zetje nodig? Probeer het een keer! Wij verzorgen voor één keer een bloemstuk voor op kantoor die we na een week weer komen ophalen. Op die manier kunt u zelf zien wat voor effect de aanwezigheid van bloemen heeft op uw medewerkers en klanten!

Abonnement aanvragen

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.