Bloemen laten bezorgen

Wilt u iemand verrassen en bij deze persoon bloemen laten bezorgen met of zonder vaas? Of wilt u gewoon uzelf verwennen, maar heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan kunt u een boeket laten bezorgen door Bloemsierkunst Oxalis. Met onze eigen bezorgservice garanderen wij een snelle bezorging. In Den Bosch en omgeving laat u uw bloemen het best bezorgen door onze bloembinderij.

Bloemen laten bezorgen in Den Bosch en de rest van Nederland

Laat Bloemsierkunst Oxalis uw bloemen met of zonder vaas bezorgen, dan zorgen wij dat deze snel op de gewenste plek aankomen. Bestellingen die voor 14.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dan nog door heel Nederland bezorgd. In Den Bosch en omstreken bezorgen wij de bloemen zelfs de gehele dag door, op de dag dat u deze bestelt. Dan kunt u zelfs op de laatste nipper nog een boeket laten bezorgen. Voor het bezorgen hanteren wij de volgende kosten:
> Den Bosch & Empel: €4,-
> Vught, Rosmalen & Engelen: €5,-
> Overige plaatsen in Nederland: €7,-
Daarnaast is het bij ons zelfs mogelijk om uw boeket wereldwijd te laten bezorgen.

Ik wil bloemen bestellen

Bezorging met of zonder vaas

Wilt u uw bloemen met of zonder vaas laten bezorgen door deze bloemist uit Den Bosch? Allebei is namelijk mogelijk. Als u weet dat de ontvanger over een grote voorraad vazen beschikt is het allicht niet nodig. Maar als u een groot boeket wilt laten bezorgen, kunt u deze bloemen het best met vaas laten leveren. Daarnaast heeft u bij onze duurzame bloembinderij nog meer opties. Voor het bezorgen van uw bloemen kiest u bij ons namelijk uit het breedste assortiment van Den Bosch. Zitten de bloemen van uw voorkeur er niet tussen? Ook dan kunt u alsnog bij ons terecht, want dan vertelt u ons gewoon welke bloemen u had willen hebben. Dan zorgen wij dat ze de volgende dag in onze winkel te vinden zijn.

Online bloemen bestellen

Bestel uw bloemen eenvoudig online in onze webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden voor wereldwijde bezorging? Of wilt u gewoon meer weten over onze bezorgservice in het algemeen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U bereikt ons door te mailen naar info@bloemsierkunstoxalis.nl of te bellen naar 073-6410239.