Bezorging

Bloemen uit Den Bosch laten bezorgen

Wilt u iemand verrassen en bij deze persoon bloemen laten bezorgen? Of wilt u gewoon uzelf verwennen, maar heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan kunt u een boeket laten bezorgen door Bloemsierkunst Oxalis. Met onze eigen bezorgservice garanderen wij een snelle levering. In Den Bosch en omgeving laat u uw bloemen eenvoudig bezorgen door onze bloembinderij.

Bloemen laten bezorgen in Den Bosch en de rest van Nederland

Laat Bloemsierkunst Oxalis uw bloemen bezorgen, dan zorgen wij dat deze snel op de gewenste plek aankomen. Bestellingen die voor 14.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dan nog door heel Nederland bezorgd. In Den Bosch en omstreken bezorgen wij de bloemen zelfs de gehele dag door, op dezelfde dag als waarop u deze bestelt. Dan kunt u zelfs op de laatste nipper nog een boeket laten leveren. Voor het bezorgen hanteren wij de volgende kosten:

  • Den Bosch, incl. Empel & Engelen: € 5,-
  • Vught & Rosmalen: € 6,50
  • Overige plaatsen in Nederland: € 7,-

Tevens is het bij ons ook mogelijk om uw boeket wereldwijd te laten bezorgen.

Een prachtig boeket met of zonder vaas laten bezorgen

Wilt u uw bloemen met of zonder vaas laten bezorgen door deze bloemist uit Den Bosch? Beide opties zijn namelijk mogelijk. Als u weet dat de ontvanger over een grote voorraad vazen beschikt, is het wellicht niet nodig. Maar als u een groot boeket wilt laten bezorgen, kunt u deze het best met een bijpassende vaas laten leveren. Daarnaast geniet u bij onze duurzame bloembinderij van nog meer mogelijkheden. Voor het bezorgen van uw bloemen kiest u bij ons namelijk uit het breedste assortiment van Den Bosch. Zitten de bloemen van uw voorkeur er niet tussen? Ook dan kunt u alsnog bij ons terecht, want dan vertelt u ons gewoon welke bloemen u had willen hebben. Dan zorgen wij dat ze de volgende dag in onze winkel te vinden zijn.

Online bloemen bestellen

Bestel uw bloemen eenvoudig online in onze webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden voor wereldwijde bezorging? Of wilt u gewoon meer informatie over onze algemene bezorgservice? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te mailen naar info@bloemsierkunstoxalis.nl of te bellen naar 073-6410239.