ROUWBLOEMWERK

Waardig afscheid nemen van een dierbare. Het afscheid van een dierbare is en blijft vaak één van de moeilijkste ervaringen in ons leven. Mooi rouwbloemwerk draagt bij aan een passend en gedenkwaardig afscheid van een dierbare. Kom gerust langs in onze winkel wanneer dat u uitkomt. Wij beschikken over tal van voorbeelden van rouwarrangementen die wij geheel naar uw wens kunnen realiseren, wij geven u graag een persoonlijk advies over de gewenste rouwbloemen en rouwstukken.Er is de mogelijkheid om eventueel bij u thuis een afspraak in te plannen, om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Bloemsierkunst Oxalis biedt u ook de mogelijkheid om uw rouwbloemwerk of rouwboeketten eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Onze online webshop is 24 u per dag geopend,dus u kunt hier terecht wanneer het u uitkomt.

Wij gebruiken alleen de allerbeste en dagverse bloemen om uw rouwbloemwerk te vervaardigen.

Wij bezorgen uw uitvaart bloemen op locatie zodat u zich daar geen moment mee bezig hoeft te houden in deze zware periode.

Bloemsierkunst Oxalis is absoluut een uitvaart specialist voor rouwbloemen in Den Bosch en omstreken, wij geven net dat extra beetje persoonlijke service.