BRUIDSBLOEMWERKEN

De mooiste dag van uw leven is aanstaande: u stapt in het huwelijksbootje! Een prachtige dag waar bloemen als versiering niet is weg te denken. Denk aan corsages,locatieversiering, autoversiering en het bruidsboeket. Op elke foto in uw trouwalbum komen de bloemen straks terug. Dat vereist dus de hoogste kwaliteit.

Bloemsierkunst Oxalis haalt alles uit de kast om u een een onvergetelijke dag te geven. Onze medewerkers adviseren op vakkundig over alle mogelijkheden die er zijn om de mooiste dag van uw leven helemaal naar uw wensen te versieren met bloemen. Bruidsboeketten, schouderdecoraties, locatieversieringen, autoversiering, wij verzorgen alles tot in de puntjes voor u.

Kom gezellig langs in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch en laat u adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers. Samen maken we er voor u een dag van om nooit meer te vergeten. Onze medewerkers zetten uw wensen om in de bruidsboeketten en versieringen van uw dromen. Ze adviseren vakkundig over de vele mogelijkheden. Een handgebonden bruidsboeket? Schouderdecoraties? Een afhangend bruidsboeket over de pols? Frisse lenteversiering? Of juist devote herfstkleuren? Wij maken onvergetelijke en prachtige bruidsboeketten…