Bruidsbloemen

Bruidsboeketten & persoonlijk advies

Op de mooiste dag van uw leven kan een handgebonden bruidsboeket niet missen. Een bruiloft is een prachtige dag waarbij bloemen als versiering niet weg te denken zijn. Denk bijvoorbeeld aan corsages, locatieversiering, autoversiering en het bruidsboeket. Op elke foto in uw trouwalbum komen de bloemen straks terug. Dat vereist dus de hoogste kwaliteit. Kwaliteit die Bloemsierkunst Oxalis u biedt.

Een onvergetelijk handgebonden bruidsboeket

Bloemsierkunst Oxalis haalt alles uit de kast om u een onvergetelijke dag te geven. Onze medewerkers adviseren op vakkundig over alle mogelijkheden die er zijn om de mooiste dag van uw leven helemaal naar uw wensen te versieren met bloemen. Handgebonden bruidsboeketten, schouderdecoraties, locatieversieringen, autoversiering, wij verzorgen alles tot in de puntjes voor u. Voor dagverse en duurzame bruidsbloemen zit u bij onze bloemist goed.

Persoonlijk advies voor het boeket van uw dromen

Kom gezellig langs in onze winkel in Den Bosch en laat u adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers. Samen maken we er voor u een dag van om nooit meer te vergeten. Onze medewerkers zetten uw wensen om in het handgebonden bruidsboeket van uw dromen. Ze adviseren vakkundig over de vele mogelijkheden. Voor al uw wensen rondom bruidsbloemen bent u bij ons op de juiste plaats.

Kies voor een boeket van kwaliteit

Laat uw handgebonden bruidsboeket door Bloemsierkunst Oxalis volledig naar wens samenstellen. Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en mail naar info@bloemsierkunstoxalis.nl of bel naar 073-6410239. Wij helpen u graag om de mooiste dag van uw leven onvergetelijk te maken.