Duurzame Bloemist

Een gecertificeerd duurzame bloemist in Den Bosch

Bij de duurzame bloemist Bloemsierkunst Oxalis in Den Bosch staat duurzaam en verantwoord ondernemen voorop. Onze medewerkers hebben niet alleen groene vingers, maar ook een groen hart. Het kersverse Gouden certificaat Barometer Duurzame Bloemist is hier het bewijs van. Dit certificaat hangt met trots sinds 11 augustus 2017 in de winkel.

Download het certificaat >

Bij onze duurzame bloemist in Den Bosch gaat geen bloem verloren

De wereld verbeteren, begint bij jezelf. Dit proberen we bij onze duurzame bloemist in Den Bosch te bereiken door te verduurzamen. Zo kopen we bijvoorbeeld voornamelijk bloemen in met een On the way to PlanetProof- en FairTrade-keurmerk. Daarnaast worden onze dagverse bloemen niet weggegooid wanneer deze te oud zijn om te verkopen, maar worden deze gedoneerd aan een dagbesteding voor geestelijk gehandicapten. Zo gaat er geen bloem verloren en houden we rekening met mens én milieu. Dit is een win-winsituatie. Door bijvoorbeeld bewuster om te gaan met verpakkingsmateriaal en energie besparen we ook kosten. Daarnaast is ook onze bedrijfsvoering verantwoord.

Bestel uw bloemen bij een duurzame bloemist

Bij duurzame bloemist Bloemsierkunst Oxalis uit Den Bosch heeft u zowel in de webshop als in de winkel de keuze uit een groot assortiment aan bloemen. Staan uw favoriete bloemen er niet tussen? Laat het ons weten en wij zorgen dat we deze de volgende dag voor u in de winkel hebben. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

De bloemen kunt u in de winkel ophalen, maar ook laten bezorgen. Bestelt u voor 14.00 uur? Dan worden de bloemen dezelfde dag nog op de door u gewenste locatie in Nederland bezorgd. Bezorgingen in Den Bosch voert onze duurzame bloemist de hele dag door voor u uit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6410239 of een e-mail te sturen naar info@bloemsierkunstoxalis.nl.