Bloemist Vught

De bloemist met het breedste aanbod in regio Vught

Bent u op zoek naar een bloemist met een uitgebreid assortiment in de omgeving van Vught? Kom dan naar Bloemsierkunst Oxalis. In onze winkel in Den Bosch vindt u het breedste aanbod bloemen uit de regio. Zitten uw lievelingsbloemen er alsnog niet bij? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen we dat ze de volgende dag in onze winkel te vinden zijn.

De duurzaamste bloemist van de regio Vught

Bloemsierkunst Oxalis is een duurzame bloemist in de buurt van Vught. Dit houdt in dat wij niet alleen groene vingers hebben, maar ook een groen hart. Onze kwaliteitsbloemen worden op een verantwoorde manier ingekocht. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu. Bij ons gaat bijvoorbeeld geen bloem verloren, want de bloemen die we niet verkopen, doneren we aan een dagbesteding voor geestelijk gehandicapten.

Koop dagverse bloemen

Bij deze bloemist in Vught koopt u altijd dagverse bloemen van kwaliteit, zodat u nog minstens anderhalve week van uw aankoop geniet. Kom langs in onze winkel of bestel uw bloemen online. Als u uw bloemen voor 14.00 uur bestelt, worden uw bloemen dezelfde dag nog bezorgd. In de omgeving van Den Bosch, dus ook in Vught, worden onze bloemen zelfs de hele dag door bezorgd. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@bloemsierkunstoxalis.nl of te bellen naar 073-6410239.