Bloemen bezorgen Vinkel

Bloemen laten bezorgen in de regio Vinkel

Bloemsierkunst Oxalis uit Den Bosch biedt een prachtig aanbod aan bloemen voor bezorging in de regio Vinkel. Of u nu bloemen wilt laten bezorgen bij u thuis of bij iemand anders als verrassing, wij hebben de perfecte bloemen voor u. Onze bloemen zijn dagvers en worden door heel Nederland bezorgd. Bestelt u voor 14.00 uur, dan worden de bloemen nog dezelfde dag bezorgd.

Kies uit een ruim aanbod aan bloemen om te laten bezorgen in Vinkel en omstreken

Ons assortiment bestaat uit een grote variatie aan bloemen, van rozen tot lelies, van anjers tot gerbera’s. Heeft u een specifieke bloemsoort in gedachten die niet in ons assortiment zit? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat deze bloemsoort de volgende dag bij ons beschikbaar is. Wij zetten net dat extra stapje voor onze klanten en zijn dan ook terecht uitgeroepen tot beste bloemist van Den Bosch.

Daarnaast bieden wij een aantal bijzondere diensten aan, zoals hydropbeplanting, zakelijke bloemen en handgebonden bruidsboeketten. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel, daarom doneren wij bloemen die niet verkocht zijn aan een dagopvang voor geestelijk gehandicapten.

Daarnaast gaat bij ons geen bloem verloren, want duurzaamheid staat bij ons voorop. Bloemen die niet verkocht zijn, doneren wij aan een dagopvang voor geestelijk gehandicapten.

Bestel online of neem contact met ons op

Bestel eenvoudig online via onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar 073-6410239 of een e-mail te sturen naar info@bloemsierkunstoxalis.nl. Wij helpen u graag verder met uw bloemenbestelling in de regio Vinkel.